رئيس كميسيون سلامت، محيطزيست و خدمات شهري شوراي شهر تهران روز گذشته در گفتوگو با مهر اين موضوع را بيان كرده است. رحمتالله حافظي با اشاره به اينكه دكلهاي واردشده به كشور، دكلهاي استانداردي است اما هنگام نصب آن به واسطه جغرافياي شهر تهران كه داراي پستي و بلنديهاي بسيار است، وات خروجي دستگاهها از سوي اپراتورها تغيير مييابد، گفت: اپراتورها براي آنكه بتوانند پوشش كاملتري ايجاد كنند وات خروجي را از لحاظ استاندارد خارج ميكنند و آن را افزايش ميدهند كه اين موضوع براي سلامت شهروندان زيانآور و تهديدكننده است. اين در حالي است كه به گفته وي 85درصد دكلهاي مخابراتي نصبشده در تهران نيز بدون مجوز قانوني و غيراستاندارد است؛ ضمن اينكه حدود 4هزار و 217دكل هم متعلق به اپراتورهاي تلفن همراه است.
حافظي درباره مسئوليت نصب اين دكلها نيز اظهار داشت: تعيين استاندارد بودن اين دكلها بر عهده سازمان انرژي اتمي و جانمايي و صدور مجوز نصب آنها نيز بر عهده شركت ارتباطات شهر است. وي با بيان اينكه 185شركت خدمات اينترنتي داريم كه اگر هر كدام براي پوشش اينترنتي هزار دكل در شهر نصب كنند تمام شهر پر از دكل ميشود، تصريح كرد: در حال حاضر در دنيا استفاده از تكنولوژي نسل چهارم و پنجم در حال شكلگيري است.
رئيس كميسيون سلامت، محيطزيست و خدمات شهري با اشاره به اينكه نهادي كه مجوز اين دكلها را صادر ميكند ميلياردها تومان دريافت ميكند تا اجازه نصب اپراتور جديد را بدهد، تأكيد كرد: انتظار ما از دستگاههاي مربوطه بهخصوص وزارت ارتباطات اين است كه اگر قصد اجازه فعاليت به اپراتورهاي جديد را ميدهد براساس تكنولوژي نسل چهارم و پنجم باشد. وي با اشاره به مصوبه اخير دولت درخصوص نصب دستگاههاي سنجش اندازه اشعه و امواج در شهر تهران، گفت: اين دستگاهها مانند ايستگاههاي اندازهگيري آلودگي هوا، امواج و اشعه را سنجش و امكان پايش و رصد ميزان امواج در پايتخت را فراهم ميكند. با اين ايستگاهها ما ميتوانيم مداخلات لازم را براي كاهش آن داشته باشيم. رئيس كميسيون محيطزيست و سلامت شوراي شهر تهران با بيان اينكه شركت ارتباطات شهر طي 2هفته آينده استانداردها و ضوابط لازم براي نصب دكلها را اعلام ميكند، گفت: در مواردي كه استاندارد، ايمني و مقاومسازي دكلها رعايت نشده باشد تخلف به كميته ماده 100اعلام ميشود تا اقدامات قانوني ازجمله جمعآوري دكلها صورت گيرد.
نظر شما